Serviciile noastre

Iluminare-inteligenta

Iluminare inteligentă

Creează o atmosferă perfectă și economisește energie cu un control inteligent și fără efort al luminilor din locuința ta.

Indiferent dacă ești acasă sau la serviciu, soluțiile noastre de iluminat oferă acces convenabil la controlul luminii, creând o atmosferă confortabilă pentru a-ți susține activitățile pe tot parcursul zilei și în același timp economisind energie.

Cu un simplu clic pe telefonul mobil, poți gestiona de la distanță iluminatul casei tale.

Controlul temperaturii și climei

Creează un mediu confortabil, printr-un control inteligent al temperaturii când ești acasă sau la distanță. Ajustează temperatura aerului la nevoile familiei tale în funcție de momentele zilei sau anotimp. Controlează și modifică de la distanță ventilația și încălzirea pentru a beneficia de climatul perfect atunci când te întorci de la serviciu sau din vacanță.

Cu ajutorul instalării unui sistem de termostat complet automatizat și programabil care controlează temperatura și umiditatea poți gestiona energia și asigura controlul climatic din casa ta. Cu sistemele integrate HVAC nu este nevoie să fiți prezenți pentru a ajusta controlul climei. Puteți controla mai multe zone dintr-o singură locație și puteți pre-seta cu ușurință punctele de reglare a temperaturii.

Controlul-temperaturii
Sisteme-Audio-Video

Control al sistemelor Audio - Video

Transformă orice spațiu din casa ta într-o experiență senzorială prin încorporarea celor mai noi tehnologii audio și video. Accesează filmele și muzica preferate fără efort cu ajutorul unui dispozitiv smart. Indiferent dacă iei masa cu prietenii sau petreci timp cu familia, sistemele noastre vă permit accesarea confortabilă a sistemelor audio-video cu un simplu clic.

Siguranța casei tale

Păstrează-ți proprietatea în siguranță în orice moment. Poți monitoriza cu ușurință activitățile în timp real cu ajutorul camerelor video pentru a urmări de oriunde ce se întâmplă acasă. Cu ajutorul sistemului inteligent de comandă și control centralizat poți bloca ușile, închide rulourile, porni luminile de pe verandă sau seta alarma chiar și după ce ai părăsit casa.

Fie că este o urgență – cum ar fi mișcarea detectată lângă ușa din spate sau o scurgere de apă în subsol – sau o simplă informare că au ajuns copiii acasă de la școală, oriunde te-ai afla, deții controlul asupra casei tale. Prin aplicația de pe telefonul mobil poți oricând verifica camerele, starea încuietorilor ușilor, poți vizualiza ce senzori au fost declanșați sau poți primi alerte când cineva intră în casă.

Soluțiile inteligente de securitate adaugă un plus de siguranță și încredere pentru a fi la protejat în cazul oricărui eveniment nedorit.

Siguranta-casei

Vrei mai multe detalii sau o ofertă personalizată?